MEER OVER MIJ

Heartfelt Mindfulness_1_final_20112018.j

Naast mindfulnesstrainer ben ik vooral een mens, met alles wat daarbij komt kijken. Net als zovelen heb ik geworsteld met het combineren van werk met een gezin en alle andere sociale rollen. Druk zijn is tegenwoordig de norm en het lijkt vooral te gaan om wat je allemaal doet. Het tempo ligt hoog en mede door de technologie ben je altijd “aan”.

Het altijd maar doorgaan en niet goed voor mijzelf zorgen resulteerde in een burn-out. Ik moest mijn werk en andere activiteiten laten vallen. Tijdens mijn herstel heeft mindfulness een grote rol gespeeld en daarna is het een belangrijk onderdeel van mijn leven gebleven.

Voor mij betekent mindfulness het vinden van rustpunten in de hectiek van de dag. Bewust zijn van wat er zich van binnen afspeelt en luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Genieten van de grote, maar vooral ook de kleine dingen. Het maken van bewuste keuzes die mij in staat stellen mijn tijd en energie te steken in wat voor mij echt belangrijk is.

Mindfulness heeft mij de middelen gegeven om beter voor mijzelf te zorgen, waardoor ik nu in staat ben er voor anderen te zijn. Als trainer is er voor mij niets mooiers dan getuige te zijn van het proces van mijn cursisten. Ik onderzoek graag samen met jou wat mindfulness kan betekenen in jouw leven. Wees welkom!

heartfelt.png